Gaat u trouwen? Gefeliciteerd!

Op je trouwdag wil je er natuurlijk stralend en op je aller mooist uit zien.
Hiervoor ben je als bruid en/of bruidegom bij Daisy’s Hair aan het juiste adres.
Op deze mooi dag vind ik het belangrijk dat je er stralend en mooi uit zal zien. Maar het belangrijkste is dat je dicht bij jezelf moet blijven. Want dan straal je op je mooist!

Daarom is mijn belangrijkste advies: Blijf altijd dicht bij jezelf.

Om ervoor te zorgen dat je deze dag ontspannen en op je mooist kunt beginnen heb ik verschillende arrangementen samengesteld. Zo kun je zelf kiezen wat je nodig hebt en weet je van te voren wat de kosten zullen zijn. Op deze manier weet je waar je aan toe bent en kom je bij mij niet voor verrassingen te staan.

Hoe ga ik te werk?

Eerst hebben we een intake gesprek om de wensen alvast een beetje door te nemen.
Ik let altijd op veel details zoals de kleur van de jurk, de bloemen, de sieraden, wat je eigen stijl is, hoe de dag eruit komt te zien, enz.
Aan de hand van alle informatie en jouw wensen, kan ik voor jou het perfecte bruidskapsel creëren en kiezen wij bijpassende bruidsmake-up. Natuurlijk kan het haar van de bruidegom ook gedaan worden. Daarnaast kan het gezicht van de bruidegom worden voorzien van een concealer en een lichte poeder. Dit zorgt ervoor dat de huid niet te veel glanst op de foto’s.

Heb je niet heel lang haar of is je haar wat dunner en wil je wel een mooi vol opgestoken kapsel, dan is dat zeker mogelijk! Hiervoor is het niet nodig om extension’s te zetten. Ik verwerk regelmatig haarstukken of clip-in extension’s van goede kwaliteit in kapsels. De materialen die ik hiervoor gebruik zijn van goede kwaliteit waardoor je kapsel eruit ziet alsof al het haar volledig van jezelf is . Deze haarstukken of clip-in extension’s kun je van mij huren waardoor je het niet zelf hoeft aan te schaffen. Op deze manier kunnen we een prachtig kapsel maken en je heb je geen hoge kosten voor vaste extension’s.

Uiteraard is het ook mogelijk om de moeder van de bruid/bruidegom, de ceremoniemeester of andere gasten van een mooi kapsel en bijpassende make-up te voorzien. Daisy’s Hair staat voor u klaar, samen kunnen wij er voor zorgen dat iedereen er op zijn mooist uit zal zien.

Het is mogelijk om de make-up en haarstyling op de dag van de bruiloft nog een keer bij te werken middels een touch-up, bijvoorbeeld voordat de feestavond begint. Tijdens de touch-up van de make-up kun je ervoor kiezen om de make-up te matteren of om glans aan te brengen. Daarbij kan ik de oog make-up aanzetten zodat je in het sfeerlicht mooi blijft stralen.

Je kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Image-19